Τηλ.::
Zhengzhou Brother Furnace Co.,Ltd
Zhengzhou Brother Furnace Co.,Ltd

      Κυριαρχούμε τη θερμότητα!   |  200 ~ 2200℃ 

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΥψηλής θερμοκρασίας κενός φούρνος

Πυρίμαχοι κενοί λειώνοντας φούρνοι κρανίων επαγωγής για τη ρίψη τήξης

Πυρίμαχοι κενοί λειώνοντας φούρνοι κρανίων επαγωγής για τη ρίψη τήξης

 • Πυρίμαχοι κενοί λειώνοντας φούρνοι κρανίων επαγωγής για τη ρίψη τήξης
 • Πυρίμαχοι κενοί λειώνοντας φούρνοι κρανίων επαγωγής για τη ρίψη τήξης
Πυρίμαχοι κενοί λειώνοντας φούρνοι κρανίων επαγωγής για τη ρίψη τήξης
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Brother Furnace
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: BR-RLL
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ΣΥΝΟΛΟ
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ισχυρό ξύλινο κιβώτιο για τη σφαιρική ναυτιλία
Χρόνος παράδοσης: 30-50 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 200 σύνολα το μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Ανώτατο κενό: 0,006 PA Μέγιστη θερμοκρασία: 1700℃
Ικανότητα: 100 ΚΛ συχνότητα: 1500 ~ 4000HZ
Στοιχείο θέρμανσης: Θερμάστρα επαγωγής σωλήνων χαλκού Παράθυρο παρατήρησης: Ναι
τροφοδότης: Τροφοδότης κραμάτων Έλεγχος θερμοκρασίας: PLC
Τύπος φούρνων: Κενοί λειώνοντας φούρνοι κρανίων επαγωγής
Υψηλό φως:

Κενοί λειώνοντας φούρνοι κρανίων επαγωγής

,

Λειώνοντας πετώντας κενοί φούρνοι επαγωγής

,

Πυρίμαχοι κενοί φούρνοι επαγωγής

Κενοί λειώνοντας φούρνοι κρανίων επαγωγής για την τήξη & τη ρίψη της πυρίμαχης ύλης

Το κρανίο επαγωγής του αδελφού που λειώνει τους φούρνους για την τήξη & τη ρίψη της πυρίμαχης ύλης υιοθετεί τη θεωρία της μέσης θέρμανσης επαγωγής συχνότητας και χτίζει ένα υψηλό κενό σύστημα έτσι ώστε το μέταλλο να μπορεί να λειώσουν κάτω από μια υψηλή κενή κατάσταση. Αυτός ο φούρνος χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλά είδη έρευνας και παραγωγής, όπως το νικέλιο και ο ειδικός χάλυβας, το κράμα ακρίβειας, το μέταλλο δραστηριότητας, το υψηλής θερμοκρασίας κράμα, το υλικό μαγνητών, κ.λπ. Επίσης κατάλληλος για την κενή ακρίβεια που πετιέται των μικρών μερών.

 

 • Υιοθετήστε τη μέση παροχή ηλεκτρικού ρεύματος συχνότητας IGBT, η ανώτατη θερμοκρασία είναι 1700℃.
 • Το κενό σύστημα συντίθεται από τη μηχανική αντλία, αντλία ριζών, αντλία διάχυσης, το ανώτατο κενό επίπεδο είναι 6x10^ (- 3) PA.
 • Ο τροφοδότης κραμάτων που χτίζεται μέσα. Το υλικό μπορεί να τροφοδοτηθεί τη λειώνοντας χοάνη με να ενεργοποιήσει τη λαβή τροφοδοτών.
 • Η κάλυψη φούρνων είναι εξοπλισμένη με ένα παράθυρο παρατήρησης, εύκολο να παρατηρήσει την απόδοση του φούρνου.
 • Η θερμάστρα επαγωγής αποτελείται από έναν ορθογώνιο σωλήνα χαλκού, μέσω των δύο καρυδιών ζευγαρώματος που καθορίζονται στο ηλεκτρόδιο, εύκολο να αποσυνθέσει.
 • Η χοάνη θα μπορούσε να τοποθετηθεί μέσα στο πηνίο. Το υλικό χοανών πρέπει τον τύπο κραμάτων λειωμένων μετάλλων.
   

Πυρίμαχοι κενοί λειώνοντας φούρνοι κρανίων επαγωγής για τη ρίψη τήξης 0

 

Πυρίμαχοι κενοί λειώνοντας φούρνοι κρανίων επαγωγής για τη ρίψη τήξης 1

Τεχνικές προδιαγραφές των κενών λειώνοντας φούρνων κρανίων επαγωγής:

Τεχνικές προδιαγραφές

Αποτελεσματικός όγκος χοανών 4L
Αποτελεσματική ικανότητα χοανών (χάλυβας) 20kgs
Ανώτατη θερμοκρασία 1700 ℃
Ανώτατο κενό τήξης ●7×10-3Pa
●Κενός χρόνος: η ανοικτή αντλία διάχυσης κατά το προθέρμανση είναι πλήρης, έπειτα μέχρι 7×10-3Pa σε 30 λεπτά.
Εκτιμημένη δύναμη 60KW
Εκτιμημένη τάση 375V
Συχνότητα ισχύος 50HZ
Εκτιμημένη συχνότητα 1500~2500HZ
Στοιχείο θερμότητας Σπείρα χαλκού επαγωγής
Κενό σύστημα ●70L/s διπλή σκηνικό περιστροφική vane μηχανική αντλία
●Dia.300mm αντλία διάχυσης, μέγιστη ταχύτητα άντλησης: 5000L/s
●Dia.300mm παγίδα σβόλων αντλιών διάχυσης, αποτελεσματικός δροσίζοντας κύκλος για το πετρέλαιο αντλιών
●Dia.300mm βαλβίδα πτερυγίων αντλιών διάχυσης + προηγούμενη βαλβίδα πτερυγίων αντλιών Dia.80mm
●Ανοξείδωτος σωλήνας + ανοξείδωτοι φυσητήρες

Κενή δομή λειώνοντας φούρνων κρανίων επαγωγής

Κενός λειώνοντας φούρνος -2 επαγωγής
Κενό κοχύλι φούρνων ●Διπλή κάλυψη φούρνων στρώματος σχηματισμένη αψίδα water-cooling. Εξοπλισμένος δύο ελατήρια έντασης, που χρησιμοποιούνται με για να ισορροπήσουν το βάρος. Μπορείτε να ανοίξετε την κάλυψη εύκολα. Όταν κλειδώνει, δύο ελατήρια έντασης μπορούν επίσης να παρέχουν την αεροστεγή πίεση κάλυψης φούρνων να εξασφαλιστεί καλή σφράγιση.
Ηλεκτρόδιο ●Ηλεκτρόδια που τοποθετούνται στο σφραγισμένο ρουλεμάν, όταν μπορεί να ενεργοποιήσει η αναγκαία γέρνοντας χοάνη, εργαζόμενος τη λαβή για να χύσει τον υγρό χάλυβα.
Τροφοδότης κραμάτων ●Ο τροφοδότης κραμάτων βρίσκεται στο κέντρο της κάλυψης. Μέσα στον τροφοδότη διαιρείται σε έξι θαλαμίσκους (το υλικό ενός θαλαμίσκου τοποθετείται στον τοποθετώντας αιχμή κάδο), το υλικό μπορεί να τροφοδοτηθεί τη χοάνη στο κενό ή προστατευτικό αέριο.

●Κατά στροφή της ρόδας χεριών τροφοδοτών κάθε 60 βαθμοί, υπάρχει τη μια υλική πτώση θαλαμίσκων στον τοποθετώντας αιχμή κάδο μέσα στην κάλυψη φούρνων.

●Η σίτιση του τοποθετώντας αιχμή κάδου είναι εξοπλισμένη με το πιάτο απόσβεσης για να αποτρέψει τις πτώσεις υλικών πάρα πολύ γρήγορα. Όταν βρίσκεται σε λειτουργία, ήπια το κούνημα το πηδάλιο (έξω από την κάλυψη φούρνων), εσείς μπορεί να ελέγξει την ταχύτητα και την ποσότητα της υλικής πτώσης στη χοάνη

Πυρίμαχοι κενοί λειώνοντας φούρνοι κρανίων επαγωγής για τη ρίψη τήξης 4 ●Η κάλυψη φούρνων είναι εξοπλισμένη με ένα παράθυρο παρατήρησης, εύκολο να παρατηρήσει την απόδοση του φούρνου.

●Το ενεργό παραθυρόφυλλο εγκαθίσταται στο παράθυρο παρατήρησης, αποτρέποντας το γυαλί από το κάψιμο και να πάρει βρώμικο από που σπάζουν η συσσώρευση ατμού του μετάλλου.

●Το παραθυρόφυλλο απομακρύνεται σύντομα μόνο κατά την παρατήρηση, που ελέγχεται από τη λαβή έξω από την κάλυψη φούρνων.

Θερμάστρα επαγωγής ●Η θερμάστρα επαγωγής αποτελείται από έναν ορθογώνιο σωλήνα χαλκού, μέσω του καρυδιού ζευγαρώματος δύο που καθορίζεται στο ηλεκτρόδιο, εύκολο να αποσυνθέσει.

●Η προ-συμπυκνώνοντας χοάνη σχήματος μπορεί να τοποθετηθεί μέσα.
Μπορείτε επίσης να κάνετε τη χοάνη σύμφωνα με τον εσωτερικό τοίχο πηνίων. Το υλικό της χοάνης είναι μέχρι το λειώνοντας μέταλλο.

●Μπροστά από τον αισθητήρα, στο κατώτατο σημείο του κοχυλιού φούρνων (όπου θέση η φόρμα πλινθωμάτων), υπάρχει ένας κυκλικός σωλήνας. Στο σωλήνα, υπάρχει ένα κυκλικό ράφι για να τοποθετήσει τη φόρμα πλινθωμάτων. Κανονικά, η φόρμα πλινθωμάτων τοποθετείται σε αυτό το ράφι. Όταν πρέπει να πετάξετε το λεπτό πλίνθωμα, η φόρμα πλινθωμάτων θα είναι υψηλή, μπορείτε να αφαιρέσετε το ράφι και να βάλετε τη φόρμα πλινθωμάτων στον κυκλικό σωλήνα, να το τοποθετήσει στη water-cooling κάλυψη. Εάν έχετε μερικές ειδικές ανάγκες, μπορείτε να αντικαταστήσετε τη water-cooling κάλυψη σε ένα κατάλληλο water-cooling δωμάτιο φορμών πλινθωμάτων.

Μέτρηση θερμοκρασίας Στη δεξιά πλευρά του σωλήνα εξάτμισης φούρνων που εγκαθίσταται με μια μετρώντας συσκευή θερμοκρασίας. Όταν πρέπει να μετρήσετε τη θερμοκρασία, σηκώστε ακριβώς το σύρτη άνοιξη, γυρίζει τη λαβή, η άκρη θερμοηλεκτρικών ζευγών θα παρεμβάλει στο υγρό μέταλλο. Χαλαζίας που προστατεύει το σωλήνα για το θερμοηλεκτρικό ζεύγος που προετοιμάζεται από το χρήστη.
Μέσα παροχή ηλεκτρικού ρεύματος συχνότητας και Water-cooling ●Το μέσο ρεύμα συχνότητας του φούρνου στάλη στο πηνίο μέσω του λεωφορείο-δεσμού εξωτερικού και του water-cooled μέσου καλωδίου συχνότητας. Το δροσίζοντας νερό του μέσου καλωδίου συχνότητας κατευθύνθηκε από τη βαλβίδα ελέγχου στη βάση φούρνων.
Κενό σύστημα ●Το κενό σύστημα έχει έναν μετρητή πίεσης 0-0.1Mpa, για να ελέγξει την τραχιά κενή και αρνητική πίεση της προστατευτικής ατμόσφαιρας.

Διαδικασία τήξης

Βήμα 1. Σίτιση ●Τα υλικά πρέπει να καθαριστούν προσεκτικά, αφαιρούμενη μόλυνση επιφάνειας, πετρέλαιο, κ.λπ. και να ψηθούν για να αφαιρέσουν την υγρασία.

●Μερικά σύνθετα υλικά ανακύκλωσης πρέπει να κοπούν και αφαίρεσαν την κλίμακα επιφάνειας, τα μη μεταλλικά υλικά, κ.λπ.

●Κατά σίτιση, την πρέπει να σιγουρευτείτε ότι τα υλικά στην κορυφή της χοάνης είναι χαλαρότερα από το κατώτατο σημείο. Μικρό κομμάτι χρήσης του υλικού για να καλύψει το κενό. Υλικό μορφής θέσεων κανονικότερο στην κορυφή για να αποφύγει το γεφύρωμα ικριωμάτων κατά τη διάρκεια της τήξης. Στην κατεύθυνση του τρυπήματος η τρύπα μπορεί να συσσωρεύσει μερικά κοκκώδη υλικά.

●Οι μετακινήσεις σίτισης πρέπει να είναι ελαφριές για να αποφύγουν τη ζημία και τις σκουριές χοανών στο μεταλλικό υγρό.

Βήμα 2. Κενή άντληση Όταν το κενό της περιστροφικής αντλίας 2 σταδίων είναι 15Pa και η αντλία διάχυσης έχει θερμαθεί για περίπου 50 λεπτά, τώρα μπορείτε να κλείσετε την περιστροφική βαλβίδα αντλιών 2 σταδίων, ανοικτή βαλβίδα αντλιών διάχυσης, να σκουπίσει το φούρνο με ηλεκτρική σκούπα στο απαραίτητο υψηλό κενό.
Βήμα 3. Τήξη ●Η ανώτατη ισχύς του φούρνου υπόκειται στη μέση τάση συχνότητας και το ανώτατο ρεύμα.
Βήμα 4. Καθαρισμός ●Είναι εύκολο να προκληθεί η επιμετάλλωση όταν κάποια πτώση κραμάτων στη χοάνη. Πρέπει να δώσετε προσοχή στην ταχύτητα της προσθήκης του κράματος. Δεν μπορεί να είναι πάρα πολύ γρήγορο. Μερικές φορές, πρέπει να χαμηλώσετε τη δύναμη, να καταστήσει την υγρή επιφάνεια λίγο σκληρότερη, κατόπιν προσθέτοντας το κράμα για να μειώσετε την επιμετάλλωση.
Βήμα 5. Ρίψη Κατά την καθαρισμό πλήρους, καμία ανάγκη να κοπεί η δύναμη, χοάνη κλίσης για να χύσει το μεταλλικό υγρό στη φόρμα πλινθωμάτων. Η ειδοποίηση, δεν το χύνει από τη φόρμα πλινθωμάτων.

Συντήρηση

Δροσίζοντας νερό ●Όταν η στάση που χρησιμοποιεί το φούρνο για λίγο, εσείς πρέπει να χρησιμοποιήσει το συμπιεσμένο αέρα για να εκραγεί το παραμένοντα νερό για να αποτρέψει τη ζωή υπηρεσιών διάβρωσης και βαθμού.
Κενό σύστημα ●Αντικαταστήστε το πετρέλαιο της αντλίας διάχυσης και της περιστροφικής αντλίας 2 σταδίων τακτικά. Προσθέστε το πετρέλαιο αντλιών διάχυσης ως λαδώνοντας πετρέλαιο στα μέρη σφραγίδων τακτικά.

●Δώστε προσοχή στη θερμάστρα της αντλίας διάχυσης τακτικά. Μπορείτε να ελέγξετε εάν το καλώδιο θέρμανσης σπάζουν με τη μέτρηση του ρεύματος.

●Όταν το σκουπίζοντας με ηλεκτρική σκούπα steam-containing αέριο, εσείς πρέπει να ανοίξει τη βαλβίδα έρματος αερίου στην περιστροφική αντλία 2 σταδίων, ή θα μολύνει το πετρέλαιο στην περιστροφική αντλία 2 σταδίων και θα χαμηλώσει το ανώτατο κενό.

Φούρνος ●Όταν η στάση που χρησιμοποιεί το φούρνο, εσείς πρέπει να καθαρίσει το φούρνο εσωτερικό και εξωτερικό και κενό αυτό.

 

 

 

Κενό πρότυπο λειώνοντας φούρνων κρανίων επαγωγής:

Πρότυπο Ικανότητα Max.temp Συχνότητα Τάση Δύναμη Τελευταίο κενό Δροσίζοντας νερό
BR-rll-10 10kgs 1700℃ 4000HZ 220V 35KW 6x10-3Pa 1.5m3/H
BR-rll-25 25kgs 1700℃ 2500HZ 250V 50KW 6x10-3Pa 2.5m3/H
BR-rll-50 50kgs 1700℃ 2500HZ 300V 100KW 6x10-3Pa 10m3/H
BR-rll-100 100kgs 1700℃ 2000HZ 300V 160W 6x10-3Pa 10m3/H
BR-rll-150 150kgs 1700℃ 2000HZ 320V 175KW 6x10-3Pa 10m3/H
BR-rll-200 200kgs 1700℃ 1500HZ 350V 200KW 6x10-3Pa 10m3/H
 

 

 

 

Γιατί εμείς;

Κατασκευαστής με την εμπειρία των ετών 10+

 • Καλύτερη ποιότητα
 • Προσαρμοσμένο σχέδιο
 • Πεπειραμένοι εργαζόμενοι
 • Μεγάλο εργοστάσιο


Οι πελάτες από περισσότερες από 30 χώρες μας επιλέγουν

 • Οι ικανοποιημένοι πελάτες προσφέρουν την απόδειξη της δέσμευσής μας για το άριστες σχέδιο, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα δαπανών.


Καλύτερη υπηρεσία, γρήγορη απάντηση

 • Ελεύθερο σχέδιο για τον ειδικό φούρνο
 • Ελεύθερη τεχνική υποστήριξη για τη διάρκεια ζωής
 • Ελεύθερη δοκιμή δειγμάτων

 

Μας ελάτε σε επαφή με για να πάρετε τώρα ένα απόσπασμα για τους κενούς λειώνοντας φούρνους κρανίων επαγωγής.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhengzhou Brother Furnace Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: li

Τηλ.:: +8613526693072

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Zhengzhou Brother Furnace Co.,Ltd
Οικοδόμηση 10, της εθνικής πανεπιστημιακής επιστήμης Henan και του πάρκου τεχνολογίας, Zhengzhou, Κίνα.
Τηλ.::86-371-67973830
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας το εργαστήριο καλύπτει - φούρνος προμηθευτής. © 2019 - 2022 muffle-furnace.com. All Rights Reserved.