Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
Zhengzhou Brother Furnace Co.,Ltd
Zhengzhou Brother Furnace Co.,Ltd

      Κυριαρχούμε τη θερμότητα!   |  200 ~ 2200℃ 

Αρχική Σελίδα

Zhengzhou Brother Furnace Co.,Ltd

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Zhengzhou Brother Furnace Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Zhengzhou Brother Furnace Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Zhengzhou Brother Furnace Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
1 2 3

Zhengzhou Brother Furnace Co.,Ltd

Ο φούρνος αδελφών είναι ο κύριος κατασκευαστής του φούρνου εργαστηρίων, βιομηχανικός φούρνος, στοιχεία θέρμανσης στην Κίνα. Σαν κατασκευαστή με περισσότερο από την εμπειρία 17 ετών στη θερμική εφαρμοσμένη μηχανική, ο φούρνος αδελφών προσφέρει την ευρεία και βαθιά σειρά των φούρνων παγκοσμίως. Οι ικανοποιημένοι πελάτες σε περισσότερες από 30 χώρες προσφέρουν την απόδειξη της δέσμευσής μας για το άριστες σχέδιο, την ποιότητα και την οικονομική αποτελεσματικότητα.


 

 

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Φούρνος αδελφών

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200 People

Ετήσιες πωλήσεις : 300M-600M

Ιδρύθηκε Έτος : 1998

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

ιστορία της εταιρίας

1998 ο φούρνος αδελφών ιδρύθηκε.  Στην αρχή, παραγάγαμε ακριβώς τα στοιχεία θέρμανσης SIC και τα στοιχεία θέρμανσης MoSi2.

2002 με την αφθονία μας εμπειρίας στα στοιχεία θέρμανσης και γνώσης στους φούρνους, αρχίζουμε να παράγουμε το φούρνο. Γρήγορα, οι φούρνοι μας γίνονται δημοφιλείς στην εγχώρια αγορά. Όλο και περισσότερα εργαστήρια και πανεπιστήμια διατάζουν το φούρνο μας.

2006 για πρώτη φορά, πωλήσαμε το φούρνο μας στους υπερπόντιους πελάτες.

2008 ενώσαμε το Alibaba.com και πήραμε τις όλο και περισσότερο υπερπόντιες διαταγές.

2012 λάβαμε ένα πιστοποιητικό CE για το φούρνο μας και αρχίζουμε την υπηρεσία cOem για τον ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌ πράκτορά μας.

2014 αναπτύξαμε το νέο οδοντικό φούρνο: Τ-φωτεινός για το zirconia συμπύκνωσης για το οδοντικό εργαστήριο, το οποίο είναι πολύ χαιρετισμένο και στην εσωτερική και υπερπόντια αγορά. Και αρχίζουμε την υπηρεσία cOem για τον πράκτορα της Κορέας μας.

2015 ενημερώσαμε τον οδοντικό συμπυκνώνοντας φούρνο zirconia μας για την καλύτερη απόδοση, που κινήθηκε σε ένα νέο μεγάλο γραφείο, προσλάβαμε περισσότερο προσωπικό, επεκταθείσα παραγωγή.

 

2017 το νέο μεγάλο εργοστάσιό μας σε Jiaozuo, Κίνα ολοκληρώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία.

 

 

υπηρεσία της εταιρίας

  1. Πλήρης γραμμή παραγωγής: Ο αδελφός Furance είναι κύριος 5 εργαστηρίων συμπεριλαμβανομένου του μεταλλικού πιάτου, ζωγραφική, στοιχείο θέρμανσης MoSi2, η αίθουσα χαράζει, συγκέντρωση φούρνων & QC.
     
  2. Γρήγορη παράδοση: Περίπου 600 τυποποιημένα πρότυπα στο απόθεμα και έχουν τη δυνατότητα να τελειώσουν την παραγωγή του κοχυλιού φούρνων, της αίθουσας, και του στοιχείου θέρμανσης σε έναν γρήγορο χρόνο. Ο χρόνος παράδοσης του τυποποιημένου προτύπου διαρκεί 3 ημέρες και το εξατομικεύσιμο πρότυπο διαρκεί 15 ημέρες.
     
  3. Σταθερή ποιότητα: Έχει ένα επαγγελματικό τμήμα ποιοτικού ελέγχου, IQC για τη δοκιμή πρώτης ύλης QC για τη δοκιμή των προϊόντων πριν από τη συσκευασία.

 

Ομάδα επιχείρησης

Επαγγελματική τεχνική ομάδα

Ο φούρνος αδελφών είναι κύριος της τεχνικής ομάδας παραγωγής για το μηχανικό σχέδιο, ηλεκτρικός έλεγχος αυτοματοποίησης, και θερμική τεχνολογία, είμαστε σε θέση να παρέχουμε την έγκριση της λύσης σύμφωνα με την απαίτηση πελατών.
 

Οι ταλαντούχοι και πεπειραμένοι μηχανικοί μας έχουν δημιουργήσει πολλούς ειδικούς φούρνους. Εάν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει καλύψτε - ο φούρνος με το πολυ ανυψωτικό κατώτατο σημείο, ή μια ανάγκη φούρνων σωλήνων να γείρουν και περιστροφικός, ή ένας φούρνος με το υψηλό κενό, ή άλλες ειδικές απαιτήσεις όπως την επάνω πόρτα ανοίγουν, κατηφορικό ανοικτό, προσαρμοσμένο μέγεθος πορτών για να εγκαταστήσουν το εργοτάξιό σας, κ.λπ., θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε έναν φούρνο που θα αγαπήσετε απολύτως.

 

 

Zhengzhou Brother Furnace Co.,Ltd
Οικοδόμηση 10, της εθνικής πανεπιστημιακής επιστήμης Henan και του πάρκου τεχνολογίας, Zhengzhou, Κίνα.
Τηλ.::86-371-67973830
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας το εργαστήριο καλύπτει - φούρνος προμηθευτής. © 2019 - 2024 muffle-furnace.com. All Rights Reserved.